piątek, 1 sierpnia 2014

Madeleine McCann - stanovisko a aktualizace

Madeleine McCann - stanovisko a aktualizace

Policie hledá sex pachatele v případě malé Madeleine, nicméně, hledá stále blind-pálení záběry všude a každý den nový příběh o Madeleine, samozřejmě, že tato nevinná dívka nebyla unesena, že byl zabit při nehodě o použijte množství léku a tělo bylo tam skrytá v Portugalsku.

  Každý den po zmizení dívky, vznikají připomínky únosu se vystoupení ze strany všech částech světa; sexuální zneužívání; skupina pedofilie, a to se objevil od zániku mnoha z těchto subjektů, a to vše bez betonu a možné řešení, tj.; nic definite.the ty nejnovější se ptát čtyři podezřelé v držení policie na skotské půdy Yardu, protože oni byli spojení vyšetřování případu bylo přijít četné zprávy o tomto zmizení, ale nic konkrétního. Je to jako, že to opravdu chcete vědět, kdo zabil Madeleine McCann, protože jeden z těch obrovských skandál může dojít brzy., Všichni víme, že v Portugalsku existuje několik útoků proti dívek a jeden z těchto případů bylo 5 dívek v jižním Portugalsku, kde nevinný Madeleine zmizela
Útoky došlo mezi roky 2004 a 2006, říká, že Scotland Yard.

 Policie vyšetřuje zmizení britské dívky Madeleine McCann v Portugalsku v roce 2007 oznámila, ještě jednou, že se hledá sex pachatele, který napadl pět dívek vstupujících svých bytů v průběhu prázdnin.

Domy se nachází v regionu Portugalsko Algarve, na jihu, kde se Madeleine McCann zmizel, a oni byli obsazeny převážně britských rodin, uvedl Scotland Yard.


http://www.jucelinodaluz.com.br/

  V letech 2004 a 2006 muž sexuálně napadl pět dívek 7-10 roky staré, když byli v posteli. "Jedná se o závažné trestné činy, a nikdo nebyl nikdy obviněn pro ně. Potřebují (zaměřit se jinak ..), zda jsou tyto trestné činy jsou spojeny s zmizení Madeleine," řekl policista Andy Redwood, který stojí v čele vyšetřování. Tento druh trestné činnosti se děje všude na světě., A budete prostě muset podívat na novinky, které jsou načteny s případy únosů, sexuálních trestných činů a prodeje orgánů. Viz tento odkaz:
  http://oglobo.globo.com/sociedade/governo-britanico-vai-apurar-denuncia-de-pedofilia-no-parlamento-13172105

Podívejte se, samozřejmě, že nemá nic společného s tím, co se stalo s Madeleine McCann, protože tato dívka byla obětí omylu vysokých dávek léku, a fyzická agrese a zapojit skryté tělo mrtvoly a plánoval zmizení jako "únos "jsem psal dopisy, než se to stalo a moje precognitive sny, a to mi bylo ukázal, že většina těchto věcí, a dosud je v pořádku, říká Jucelino.
  Tato dívka byla obětí dvakrát: nejprve na to navzdory agrese utrpěla v roce 2007 a ​​druhá o nedostatku více technického šetření a cokoliv, co může být pouze deduktivní.

  Rodiče té dívky, se McCanns, provádí kampaň, kde jeho otec běží všechno a matka dívky vždy klade na hlavu (sklonit hlavu, neplač, žádný pocit ztráty, a to v šoku vůbec, ale hodně strach, to je to, co jsem cítil, když jsem se na její tvář), ale i tak, oni vytvořili webové stránky shromažďovat finanční prostředky. Že finanční proces byl v poslední době velmi jasná navzdory, bývalá portugalská policie, byl sledován nich; Nicméně, jsem si poznamenal, že velký zájem o ně, se vší úctou, to bylo vědět, kolik Madeleine knihy byly prodávány Publishing Company, která dala podporu vydání pro tento autora a požádat Soudní dvůr, v Portugalsku, množství 1, 2 miliony eur. Místo toho, aby žádající o "právo na odpověď", podle předpokládané škody způsobené údajnou urážku na cti, přímo, jak se říká v médiích ze všech koutů světa, a vždy krmení neexistující práci; Teď, když to bylo v Brazílii, tento pár by být žalován pro opuštění neschopné dítě .. (Madeleine McCann)

  Podle mého pohledu, a pomocí svých práv na svobodu projevu, se McCanns, byla chráněna brit zájmy v tomto systému, které byly ne každá doba vyšetřován policejní oddělení, to je to, co se zdá, proto přijímat návštěvy od Britů velvyslanec v Portugalsku, když oni byli pod možného policejního vyšetřování bylo přestal (zastaven) tam. A kromě toho, že téměř šest let najít Madeleine, protože se domnívají, že byla unesena a je stále naživu ..

  Neúmyslně jsem tady ani podmanit, nebo obviňují až teď to vypadá, že čím déle to trvá, tím lépe může být pro ně, protože dary a kampaně jménem rodiny (prý obětí některých případech) - a ne nevinné oběti Madeleine McCann, kdo je skutečný poškozen tímto úmrtí - získali sílu v posledních letech s podporou orgánů a některých mediálních domů v Anglii.
Ale teď vám řeknu předem tady, jednou a nějak se to "únos podvod" je rozebrán, samozřejmě, a to bude jeden z největších skandálů kdy viděl ve světě.

  Jsem si jistý, že zločinci budou dopadeni a zatčeni jednou; a neboj se, když se skutečné názvy vražd přijít: "překvapení se zdvojnásobí."

To je všechno, co jsem viděl ve svých varovných snech, a případ bude uzavřen, a duch té nevinné dívky musí mít věčný odpočinek v nebi.

  Profesor Jucelino Nobrega da Luz

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz