piątek, 1 sierpnia 2014

Madeleine McCann - görüş ve güncellemeleri

Madeleine McCann - görüş ve güncellemeleri
Polis küçük Madeleine durumunda bir seks suçlusu arayan, ancak, her yerde aramalar hala kör-ateşleme çekim vardır ve her gün biçare, yeni bir hikaye, tabii ki, bu masum kız kaçırılmış değildi, o bir kaza ile öldürüldü fazla ilaç ve vücut kullanımı Portekiz'de orada gizli.


http://www.jucelinodaluz.com.br/


 Kızın kaybolmasından sonra her gün, dünyanın her yerinde tarafından görünümleriyle kaçırma yorumlarını ortaya; cinsel istismarı; pedofili grubu, ve, yani, somut ve makul çözüm olmadan ölümünden bu yana, bu konularda çok ve hepsi ortaya çıkmıştır; son olanlar onlar davanın soruşturma katılmadan beri Scotch arazi Yard Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen dört şüpheliyi sorguluyor definite.the şey, bu kalkması için çok sayıda bültenleri geliyor, ama somut bir şey olmuştur. Gerçekten bu büyük skandalın biri yakında ortaya çıkabilir, çünkü Madeleine McCann kimin öldürdüğünü bilmek istemiyorum gibi olduğunu. Hepimiz, Portekiz kız ve güney Portekiz 5 kız olduğunu, bu durumlarda birine karşı bazı saldırılar olduğunu biliyorummasum Madeleine kayboldu nerede
Saldırılar, 2004 ve 2006 yılları arasında meydana gelen, Scotland Yard diyor.

 Polis, 2007 yılında Portekiz'de İngiliz kız Madeleine McCann kaybolması bir kez daha bu tatil sırasında binalara girerken beş kız saldırıya bir seks suçlusu arayan duyurdu araştırıyordu.

Evler Madeleine McCann kayboldu güneyinde,, Algarve Portekiz bölgesinde bulunan ve kendilerine İngiliz aileler tarafından çoğunlukla işgal edildi, Scotland Yard dedi.

  Onlar yatakta iken 2004 ve 2006 yılları arasında erkek cinsel 7-10 yaşındayım beş kız saldırdı. "Bunlar ciddi suçlar vardır ve hiç kimse onlar için suçlandı. Onlar (aksi odaklanmak ..) ihtiyacı olan suçları Madeleine kayboluşu ile ilgili olup olmadığını," soruşturma kafaları polis Andy Redwood, dedi. Bu suç tipinin. Dünyanın her yerinde olur, ve sadece adam kaçırma vakalarında, cinsel suçlar ve organ satışı ile yüklenir haberlere bakmak gerekir. Bu linke bakın:

  http://oglobo.globo.com/sociedade/governo-britanico-vai-apurar-denuncia-de-pedofilia-no-parlamento-13172105

Bu kız bir ilacın yüksek dozda hata kurbanı oldu, ve fiziksel saldırganlık ve ilgili cesedin vücut gizli ve bu kaybolması planlanan çünkü Madeleine McCann ne ilgisi olduğunu, tabii ki, bakmak 'Kaçırma 'Ben bu oldu önce mektup yazdı ve benim öngörüye rüyalar, ve bana bu şeylerin çoğu gösterdi ve şimdiye kadar doğru olduğunu, Jucelino diyor.
  Bu kız iki kurbanı oldu: ilk daha teknik inceleme ve yalnızca tümdengelim şey olabilir eksikliği tarafından 2007 yılında uğradığı saldırı ve ikinci rağmen üzerinde.

 Kızın ailesi, McCanns, babası (başını yay, çok değil şok hiç, kayıp duygusu, ağlama yok ama her zaman baş aşağı koyar her şeyi ve kızın annesi çalışan bir kampanya yürütülmüştür korkuyor; bile, böylece) onun yüzüne baktığımda ben hissettim budur, onlar para toplamak için bir web sitesi yarattı. Bu finansal işlem son zamanlarda eski Portekiz Polis, onlar tarafından takip edildi rağmen çok açıktı; Ancak, ben de onlardan büyük ilgi, tüm saygımla, bu Madeleine kitaplar o yazarın baskısı destek verdi ve Portekiz'de Adalet Mahkemesi, sormak Publishing Company tarafından satıldı kaç bilmek olduğunu, kaydetti 1 miktarı 2 milyon Euro. Bunun yerine iddia edilen iftira neden sözde hasar "cevap hakkı" talep etme, doğrudan onlar dünyanın her yerinden gelen medya dedikleri gibi, ve her zaman varolmayan bir tez beslenmesi; Brezilya'da olsaydı şimdi, bu çift yapamaz çocuğu terk ettiği için dava olacaktır .. (Madeleine McCann)

  Görüntüsü, ve özgür ifadenin benim haklarımı kullanarak benim açımdan, McCanns, her zaman polis Bölümü tarafından araştırılmamış olduğunu sisteminde bir İngiliz çıkarları ile korumalı, o İngilizlerden ziyaretleri almak için, bu nedenle, göründüğü gibi değildir onlar kesildi mümkün polis soruşturması altında olduklarını Portekiz Büyükelçisi orada (durdu). Onlar o kaçırılan ve hala hayatta olduğunu olmuştur inanıyorum ve bunun yanı sıra, neredeyse altı yıl, Madeleine bulmak için ..

  Istemeden burada, onları bastırmak ya şimdi o kadar uzun sürer, daha onlar için olabilir gibi görünüyor kadar onları suçlamak değil çünkü aile (görünüşte bazı durumlarda kurbanı) adına bağış ve kampanya - ve masum kurbanı gerçek bu ölüm ile zarar görmüş Madeleine McCann - İngiltere'de yetkililer ve bazı medya evlerin desteği ile son yıllarda gücünü kazanmıştır.
Ama şimdi bir gün ve her nasılsa, bu "kaçırma aldatmaca" Açıkçası, tasfiye edilecek ve hiç Dünyada görülen en büyük skandallardan biri olacak, burada önceden anlatacağım.

  Ben suçlular yakalandı ve tutuklandı birgün olacağından emin değilim;cinayetlerin gerçek isimleri gelip ne zaman ve korkmuş olmayın: "sürpriz iki katına çıkacak."

O benim uyarıcı rüyalar gördük hepsi ve dava kapalı olacak, ve o masum kızın ruhu cennette sonsuz kalan alacaktır.

  Profesör Jucelino Nobrega da Luz

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz