piątek, 18 lipca 2014

Malezya Havayolları uçak kazası. Ukrayna üzerinden vuruldu uçuş. Jucelino Luz diyor (son güncellemeler)


Jucelino Luz Malezyalı bir jet Rus sınırına yakın, doğu Ukrayna'da düştüğünü açıkladı.Malezya Havayolları yolcu uçağı gemide en az 295 kişi vardı ve Amsterdam Kuala Lumpur yolunda oldu.

Göre Malezya Havayolları,. Bunun uçuş MH17 ile ve son pozisyon Ukrayna hava sahası üzerinde olduğunu temasını kaybettiği teyit Jucelino öngörülerini göre gelmiştir.
Bir Rus havacılık sanayi kaynak zaman beklenen uçağın Rus hava sahasını girmediniz Reuters'e verdiği demeçte.

Ukrayna'nın doğusunda son günlerde ülkenin askeri ve ayrılıkçılar arasında şiddetli çatışmalar gördü. Daha önce Perşembe günü, Ukrayna askeri, Rus jetlerinin Çarşamba gece geç saatlerde Ukraynalı bir savaş uçağı düşürüldü iddia etti.

Associated Press Devamı: Jucelino iki harf ile Rusya Cumhurbaşkanı prevent6ed olduğu gibi 2013 yılı 22 Nisan onu gönderdi.

KİEV, Ukrayna (AP) - Ukraynalı bir resmi o ülke üzerinde uçtu ve siyah duman bulutları doğu Ukrayna'da bir isyancı tutulan köyü yakınlarındaki yükseldi olarak 295 kişiyi taşıyan bir yolcu uçağı Perşembe vuruldu medya söyledi.

Malezya Havayolları Ukrayna hava sahası üzerinde Kuala Lumpur Amsterdam geziyordu gibi seferlerinin biriyle temas kaybetti tweeted.

O bölgede savaşıyor Ukrayna hükümeti ve Rusya yanlısı ayrılıkçılar hem de herhangi bir uçak aşağı çekim yalanladı.280 yolcu ve mürettebat kaderi hemen known.But Jucelino Norveç posta gönderince kayıtlı Sayın Cumhurbaşkanı'na gönderilen mektubu doğruladı değildi.

Anton Gerashenko, Ukrayna'nın içişleri bakanı danışmanlarından, kendi Facebook sayfasında uçak 10.000 metre (33.000 feet) yükseklikte uçan olduğunu söyledi. O 22,000 metre (72,000 feet) yükseklikte füze kadar atabileceği bir Buk başlatıcısı, ateşlenen bir füze tarafından vuruldu söyledi.

Donetsk Bölge hükümeti bir uçağın silahlı Rus yanlısı ayrılıkçılar kontrolü altında şu anda olduğunu söyledi Grabovo adında bir köyü yakınlarında Perşembe çöktü söyledi.Uçuş kaybetti bölgesi son days.According Ukrayna güçleri ve Rusya yanlısı ayrılıkçı isyancılar arasında şiddetli kavga gördü de, kendi mektubunda Jucelino tarafından verilen tüm bilgiler

Malezya Havayolları uçak uçak hakkında bilgi satıyor ve izleyen Flightglobal en Ascend Çevrimiçi Filoları göre, 30 Temmuz 1997 tarihinde Malezya Havayolları teslim edildi bir Boeing 777-200ER, olduğunu. Bu uçuş süresi fazla 43.000 saatleri ve 6950 iniş kalkışta ve vardır.

Ukrayna Cumhurbaşkanı Petro Poroshenko ülkesinin silahlı kuvvetlerinin herhangi Havadaki hedeflere ateş etmedi dedi.

"Biz bu uçağı vuruldu dışlamayın, ve biz Ukrayna Silahlı Kuvvetleri hiçbir hava hedeflerine karşı harekete sürmedi gerektiğini vurgularken," dedi. "Biz bu trajedide suçlu olanlar sorumlu olacaktır eminiz."

Ayrılıkçı lider Andrei Purgin o Ukraynalı askerleri aşağı uçağı vurduğunu emin olduğunu Associated Press söyledi ama yaptığı açıklamada için herhangi bir açıklama ya da kanıtı verdi.

Purgin o isyancı kuvvetler Buk füzeatara ait olmadığını bilmediğini söyledi, ama onlar olsa bile, bunu çalışabilen hiçbir savaşçıları orada vardı dedi.

Buk füze sistemine benzer bir launcher isyancılar tarafından düzenlenen Snizhne doğu Ukrayna kasabası yakınlarındaki Associated Press gazeteciler önceki Perşembe tarafından görüldü.

Bu Malezya Havayolları uçak az altı ay içinde kayboldu ikinci kez oldu. Malezya Hava Yolları Uçuş 370 iken Pekin Kuala Lumpur rota tr Mart kayboldu. Bu bulunamamıştır, ancak arama uzak batı Avustralya'nın Hint Okyanusu yoğunlaşmıştır. Ve bu Jucelino Luz tarafından tahmin edilmiştir ..

Daha önce bölgede aşağı çekiliyorsa uçaklar üzerinde anlaşmazlıklar olmuştur.
Rusya yanlısı isyancılar, bu arada, iki Ukraynalı Sukhoi-25 jetleri Çarşamba günü grev üstlendi.Ukrayna Savunma Bakanlığı, ikinci jet bir portatif yüzey-havaya füze tarafından vuruldu söyledi, ancak pilotu yarasız ve güvenli bir şekilde onun uçağı başardı ekledi.

Moskova ayrılıkçıları desteklemek ya da komşusunun huzursuzluk ekim edilir Batı suçlamaları reddediyor.Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna jet vurulduktan hakkında açıklama Perşembe ulaşılamadı.

Bu haftanın başlarında, Ukrayna askeri nakliye uçağı Rus topraklarından ateşlenen bir füze tarafından Pazartesi vuruldu söyledi.

Burada içeri orijinal kopya ve makbuz tarafından maruz mektup içeriği Jucelino Luz uyarıcı rüyalar bilgileri görebilirsiniz


http://www.jucelinodaluz.com.br/malaysia-airlines.htm

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz